Salaris en arbeidsvoorwaarden

Je treedt in dienst als officier in opleiding met een dienstverband voor de duur van de opleiding. Het betreft een aanstelling van minimaal 32 en maximaal 36 uur per week.

Na afloop van de opleiding blijf je in principe minimaal drie jaar werken bij het parket waar je geplaatst bent. Zo doe je direct aansluitende, waardevolle praktijkervaring op en haal je het maximale uit je opleiding.

 

Salaris

  • Tijdens de opleiding ontvang je, afhankelijk van je werkervaring en laatst verdiende salaris, een salaris van minimaal € 2.880,17 en maximaal € 6.001,28  bruto per maand (RM-salariscategorie 9A bij een 36-urige werkweek). Als zowel jouw werkervaring als de bevindingen tijdens de sollicitatieprocedure aanleiding geven voor een verkorte opleidingsduur van maximaal 24 maanden, kan dit bedrag hoger zijn. Dit geldt bijvoorbeeld voor zeer ervaren juristen (minimaal 12 jaar) in straf- en strafprocesrecht, juristen met zeer specialistische kennis op bijvoorbeeld het gebied van fraude, milieu, cybercrime en ondermijning of kandidaten met ruime ervaring binnen de rechtspraak.
  • Na succesvolle afronding van de opleiding word je benoemd tot officier van justitie en vindt inschaling plaats in RM-salariscategorie 9, met een maximum van € 7.795,80.

 

Overige arbeidsvoorwaarden

  • Je hebt zowel tijdens als na de opleiding recht op 8 procent vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3 procent en een vaste onkostenvergoeding. Verder kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om 4 dagen te werken.
Word officier!

Wat je misschien ook interessant vindt:

Powered by Emply