Experience Event voor administratief talent

Maak op 8 juni kennis met het Openbaar Ministerie en de Rechtbank

Wil jij meer weten over werken als administratief medewerker bij het Openbaar Ministerie of de Rechtspraak? Kom en ontdek de mogelijkheden op ons Experience Event op: 8 juni van 18:00 - 20:30 in Den Haag

 

Deel via onderstaande button je cv met ons en wees zeker van een plek op het Experience Event. Inschrijven kan tot uiterlijk 7 juni, 23:00. Maar wacht niet te lang, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Direct aanmelden
Voor wie?
Administratief talent met een afgeronde MBO-4 opleiding. Je zoekt een baan in omgeving Den Haag/Rotterdam
Waar & Wanneer?
Donderdag 8 juni van 18.00 - 20.30 op de Prins Clauslaan in Den Haag
Direct contact
Praat een-op-een met recruiters, HR-adviseurs en teamleiders en kom erachter of een baan bij het OM of de Rechtspraak bij jou past

Wat kun je verwachten?

Tijdens het event geven we je een uniek kijkje achter de schermen. Je leert onze organisaties (beter) kennen en komt erachter wat het werk van administratief medewerker precies inhoudt.

We laten je zien wat er allemaal komt kijken bij een rechtszaak en wat de (belangrijke) rol van onze administratief medewerkers daarbij is. Bijvoorbeeld door deel te nemen aan een workshop. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om jouw vragen te stellen aan ervaren medewerkers op dit gebied.

Wil je weten of het werk bij jou past? Dan bieden we je tijdens het evenement de mogelijkheid om een-op-een gesprekken te voeren (‘Meet & Greet’), waarbij we samen jouw persoonlijke mogelijkheden bespreken.

Wij zorgen voor broodjes en drinken, zodat jij je volledig kunt concentreren op het ontdekken van het werk als administratief medewerker bij het OM of de Rechtspraak.


 

Wacht niet te lang met je aanmelding. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Uiterlijk 7 juni om 23:00 sluit de inschrijving.

Ja, ik meld mij aan