Versterkte aanpak cybercrime - Houd jij Nederland online veilig?

Het aanpakken van cybercrime en andere digitale misdrijven is niet eenvoudig. Deze vorm van criminaliteit neemt steeds professionelere vormen aan, daders zijn vaak onzichtbaar en ze werken niet altijd vanuit Nederland. Dat maakt vervolging moeilijk, maar wij doen er alles aan om cybercriminelen samen met de politie op te sporen en voor de rechter te brengen. 

Dat doen we met een vernieuwde landelijke aanpak van cybercrime, in samenwerking met een grote diversiteit aan partners op onder andere juridisch, wetenschappelijk en technisch gebied. Belangrijk en interessant werk, extra interessant vanwege de grensoverschrijdende aspecten. Wil jij daaraan meewerken? Dan beloven we jou een verantwoordelijke en afwisselende baan.

2,5 miljoen
Nederlanders zijn slachtoffer geweest van Cybercrime
Hiervan wordt 80% uitgevoerd door georganiseerde misdaad
7.396
Cybercrime meldingen van mei t/m oktober 2022
Dat is een stijging van 8,6% t.o.v. dezelfde periode een jaar eerder
17%
van de bevolking van 15 jaar en ouder
Werd in 2021 slachtoffer van een of meer online delicten of incidenten

Op donderdag 19 januari host het OM meerdere webinars om jou alles te vertellen over de cybercrimefuncties.

Tijdens deze webinar, gehost door Koen Hermans (landelijk officier cybercrime) en Ymkje Lugten (landelijk beleidsmedewerker cybercrime), vertellen we je alles over de diverse functies in de regio's. Naar welke profielen we op zoek zijn? Onder andere: Secretarissen, Beleidsmedewerkers, Administratief Medewerkers, Adviseurs Digitale Opsporing en Analist Trends & Ontwikkelingen Cybercrime.

Binnenkort vind je op deze pagina een terugkijk link. 

Ik vind het belangrijk dat alles zo duidelijk mogelijk is voordat je besluit te solliciteren. Schroom daarom niet om mij te contacten.
Nienke van Abeelen
Adviseur Recruitment
Bij cybercrime kun je zoveel moois bijdragen en daadwerkelijk elke dag het verschil maken. Als dit je aanspreekt, reageer dan zeker!
Letitia Apostolovic
Adviseur Recruitment
Stuur een e-mail naar Nienke of Letitia

Bekijk alle cybercrimefuncties

Wil je werk doen dat bepalend is voor de strategie en de richting van cybercrimebestrijding? Dan geven wij jou daarvoor de kans!

Meer dan werk: dit krijg je óók als je aan de slag gaat bij het OM

Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. 

Heb je inhoudelijke vragen over de functies? Mail dan naar een van onze recruiters of neem deel aan de webinar op 19 januari. 

Aanmelden webinar
Powered by Emply