Beleidsmedewerker

 

Wat houdt de functie in?

Als beleidsmedewerker cybercrime lever je een bijdrage aan de strategie en richting van cybercrimebestrijding in Nederland. Samen met de landelijk officier cybercrime en de landelijke beleidsmedewerker cybercrime ga je met dit thema aan de slag. Samen voeren jullie de landelijke co√∂rdinatie op de uitvoering van de operationele en beleidsmatige doelstellingen, prioriteiten en aandachtspunten van het OM. Over de verschillende facetten van het vakgebied heen herken jij de rode draden en je vertaalt deze naar heldere standpunten en adviezen. Je adviseert de landelijk portefeuillehouder cybercrime en de landelijk officier ten behoeve van bestuurlijke landelijke overleggen en haalt relevante input op bij de officieren en beleidsadviseurs cybercrime van de arrondissementsparketten. Zelf ben je ook deelnemer van het landelijk overleg van beleidsadviseurs cybercrime. 


Waarom is deze functie interessant?

Een bijzondere kans om zelfstandig of onder begeleiding aan uiteenlopende projecten en activiteiten te werken op het zeer actuele thema cybercrime. Delen van trends en signalen, voorbereiden van overleggen, aanspreekpunt zijn voor wetenschappers, samenwerken met de politie, het bevorderen van innovatie, inzichtelijk maken wat het effect van ons werk is, verder groeien binnen het thema: als jij een afwisselende en leerzame functie zoekt bij het aanpakken van deze vorm van criminaliteit hebben wij die voor jou!

Heb je interesse in deze prachtige rol? Momenteel zijn er geen vacatures. Maar regelmatig zoeken wij nieuwe collega's. Houd onze website en andere kanalen in de gaten.

Bekijk meer vacatures

Interesse in een leuke baan op het gebied van cybercrime?

Meld je aan voor de talentpool

Nieuwsgierig naar de andere cybercrimefuncties?

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht of ken je iemand die goed op een van onderstaande profielen past? Reageer op een andere functie of stuur de link door naar een kennis!

Contact met recruiter