Administratief medewerker

 

Wat houdt de functie in?

Het aanpakken van cybercrime en andere digitale misdrijven is ingewikkeld. De daders zijn vaak onzichtbaar en werken niet altijd vanuit Nederland. Dat maakt het vervolgen van daders moeilijk, maar wij doen er alles aan om deze criminelen samen met de politie op te sporen en voor de rechter te brengen. Een opdracht waar we jou als administratief medewerker bij nodig hebben! In het centrum van de activiteiten van het cybercrime-team verricht jij administratieve, logistieke en organisatorische werkzaamheden. Je houdt je bezig met registraties, zorgt voor de volledigheid van dossiers, regelt tijdige en correcte verzending van stukken, bewaakt deadlines en handelt binnenkomende vragen of verzoeken af. Bijvoorbeeld door ze direct te beantwoorden, door te sturen of met concepten voor correspondentie. Wij vertrouwen volledig op jou bij dit belangrijke werk!


Waarom is deze functie interessant?

Jullie zijn als team onderdeel van een vernieuwde landelijke aanpak van deze vorm van criminaliteit. Dit doen we daarnaast in samenwerking met een grote diversiteit aan partners op onder andere juridisch, wetenschappelijk en technisch gebied. Wat het nog interessanter maakt is dat ons werk internationale aspecten heeft. Je kunt dus rekenen op een verantwoordelijke en afwisselende baan.

Interesse in een leuke baan op het gebied van Cybercrime?

Meld je aan voor de Talentpool

Nieuwsgierig naar de andere cybercrimefuncties?

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht of ken je iemand die goed op een van onderstaande profielen past? Reageer op een andere functie of stuur de link door naar een kennis!

Contact met recruiter