DVOM

Dienstverleningsorganisatie OM

DVOM, aangenaam! Wij zijn de Dienstverleningsorganisatie van het Openbaar Ministerie. De DVOM speelt, vaak ongemerkt, een grote rol in het dagelijkse werk van de circa 5.500 OM-collega’s.

De DVOM verzorgt een breed scala aan diensten, waaronder contracten, bestellingen en facturen, maar ook OV-kaarten, dienstreizen en nog veel meer. Elke dag weer doen wij ons best om al die zaken vlekkeloos te laten verlopen voor al onze OM-collega’s. Op die manier dragen wij op de achtergrond bij aan een rechtvaardige samenleving.

We doen ons werk vanuit ons kantoor in Utrecht. Ook op de locaties van de OM-onderdelen ondersteunen we collega’s bij tal van taken: van het invoeren van facilitaire contracten tot analyse van werkprocessen, het begeleiden van verhuizingen, verbouwingen en het organiseren van evenementen.

De omgeving waarin we werken is uitdagend en complex. Ontwikkelingen als de digitalisering van de strafrechtketen en de 24/7-samenleving vertalen we in onze dienstverlening. Ook werken we mee aan het toekomstbeeld dat elke OM’er overal en altijd zijn werk moet kunnen doen.

Bij de DVOM werken jonge professionals en ervaren krachten, met uiteenlopende achtergronden en werkervaring. Met één gemeenschappelijkheid: we zijn dienstverleners. Servicegerichtheid en omgevingsbewustzijn staan dan ook hoog in ons vaandel. De OM-kernwaarden integriteit, collegialiteit, openheid en samenwerking vertalen we in onze manier van werken. Bovendien hechten we waarde aan een omgeving waar medewerkers zich gewaardeerd voelen, met plezier (samen)werken en volop ruimte krijgen voor hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Ook al ben ik bezig met papierwerk, ik heb altijd dat ene doel voor ogen: Nederland een stukje veiliger maken
Jan Pieter de Leeuw
Senior inkoper
Lees het verhaal van Jan Pieter
Wij zijn echte vakidioten en volgen de archiefwet op de voet
Inge Groenen en Elly Kroon
Expertisecentrum Archiveren
Lees het verhaal van Elly en Inge

Vacatures bij DVOM