SummerCourt 2021

SummerCourt is hét jaarlijkse evenement waarin De Rechtspraak en het Openbaar Ministerie maatschappelijk betrokken rechtenstudenten kennis laten maken met de rechterlijke organisatie Normaal gesproken openen de Rechtspraak en het Openbaar Ministerie hun deuren, maar gezien de coronamaatregelen is dat dit jaar helaas niet mogelijk. SummerCourt 2021 vindt online plaats.

 

Wat:           
SummerCourt 2021 bestaat uit een serie van vier interessante, inhoudelijke workshops: twee workshops die gerelateerd zijn aan het Openbaar Ministerie en twee workshops die te maken hebben met de RIO-opleiding van de Rechtspraak. Daarnaast is er een plenaire workshop over het rio- en oio-assessment. Op de laatste SummerCourt-dag neem je deel aan een netwerkbijeenkomst in één van de regio’s van jouw voorkeur.

Wanneer: donderdag 2, 9, 23 en 30 september 2021 van 17.45 -20.15 uur

Voor het programma en een beschrijving van de workshops klik hier

Voor wie: Voor net afgestudeerde universitaire rechtenstudenten Nederlands Recht,  of in het laatste jaar van hun bachelor of in de masterfase met minimaal 150 ects.
We zoeken studenten met uiteenlopende achtergronden en een brede                                    maatschappelijk blik.

Iets voor jou? Wil jij ook één van de 100 gewilde plekken in het team van SummerCourt 2021 bemachtigen? Schrijf je dan nu in! Solliciteren is mogelijk van maandag 31 mei tot en met zondag 27 juni 2021.  

Geef in het sollicitatieformulier aan welke regio(’s) jouw voorkeur hebben en welke workshops je op 9 en 23 september graag wilt bijwonen. Met de indeling houden we hier zoveel mogelijk rekening mee.

De brievenselectie vindt plaats in de periode van 28 juni 2021 tot en met 9 juli 2021 2021. Ben je definitief geselecteerd? Dan krijg je dit rond 12 juli aanstaande per mail te horen.  
Kijk voor meer informatie op www.summercourt.nl

Ben jij erbij? Solliciteer snel en gemakkelijk op deze vacature vóór 28 juni o.v.v. vacaturenummer OM-4690 via de knop "SOLLICITEER" hieronder

 


 

Solliciteer
Deel in jouw netwerk
Afdeling:
Summercourt
Uren per week: zie vacaturetekst
Categorie: Juridisch
Opleidingsniveau: zie vacaturetekst
Dienstverband: zie vacaturetekst
Salarisniveau: zie vacaturetekst
Standplaats: zie vacaturetekst
Functie: Summercourt 2021
Powered by Emply